Valencia CF16 julio 2021

CRÒNICA | Victoria en la primera prova de pretemporada per al Valencia CF (3-2)

Els gols de Manu Vallejo i Cheryshev li donen a l'equip el primer triomf de l'estiu davant el Villarreal CF

Primer partit de pretemporada i primera victòria per al Valencia CF. Els nostres, després d'uns dies de màxima exigència en les instal·lacions d'Oliva Nova Beach & Golf Resort, han disputat la seua primera prova de preparació de l'estiu en el partit amistós davant el Villarreal CF, on han pogut posar en pràctica sobre la gespa els primers conceptes i acumular les primeres sensacions.

València CF i Vila-real van intercanviar ocasions en un partit molt igualat del qual encara no es poden traure grans conclusions més enllà del treball i l'acumulació d'esforços, però en el qual els nostres van jugar amb una gran intensitat i van collir sensacions molt positives gràcies a la victòria per tres gols a dos.

Alberto Moreno i Cuenca van avançar al conjunt groguet, mentre que Manu Vallejo, amb un doblet, va signar els gols valencianistes: el primer una rematada ajustada al pal i el segon des del punt de penal. En els minuts finals, després d'un gran centre de Jason, Cheryshev va fer el tercer i definitiu per a començar amb molt bones sensacions.

FITXA TÈCNICA:

3. Valencia CF: Cillessen, Thierry Correia, Gabriel Paulista, Alderete, Jesús Vázquez, Fran Pérez, Hugo Guillamón, Racic, Diego López, Yunus Musah i Sobrino. En la segona part també jugadren Jorge Sáenz, Guillem Molina, Piccini, Adri Gómez, Cheryshev, Manu Vallejo, Jason, Diakhaby, Alberto Marí.

2. Villarreal CF: Rulli, Rubén Peña, Mandi, Funes Mori, Moreno, Capoue, Trigueros, Yeremi, Ontiveros, Fernando Niño, Raba. En la segona part també jugaren Jorgensen, Mario Gaspar, Cuenca, Foyth, Pedraza, Hassan, Morlanes, Parejo, Moi Gómez, Millán, Alcácer, Philip.

Àrbitre: Gordillo Escamilla (CTA Valencia).

Gols: 0-1 Alberto Moreno, 45’; 0-2 Cuenca, 66’; 1-2 Manu Vallejo, 67’; 2-2 Manu Vallejo, 86’; 3-2 Cheryshev, 90’+.

Amonestà a Hugo Guillamón, Alderete i Cuenca.

Partit amistós disputat en les instal·lacions esportives d'Oliva Nova Beach & Golf Resort.